Όροι & Προϋποθέσεις

Η εταιρεία Rewearit διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών

Προσωπικά δεδομένα

Λάβετε υπόψη ότι σύμφωνα με την 2472/97 διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στα αρχεία μας και έχουμε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε στα μέλη σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Rewearit για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Μόνο η εταιρεία μας έχει πρόσβαση σε αυτά.
Επιπλέον, η σύνδεσή σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι μια ασφαλής σύνδεση μέσω κρυπτογράφησης (128 bit) από την Verisign. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες προστατεύονται απόλυτα.

Ωρα παράδοσης

Ο χρόνος που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι δύο εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες, η παράδοση των οποίων θα πραγματοποιηθεί από μεταφορική εταιρεία ή ταχυδρομείο, ο συνήθης χρόνος που απαιτείται είναι δύο έως τρεις ημέρες σε κανονική κατάσταση. Ακραίες συνθήκες ενδέχεται να καθυστερήσουν την εταιρεία αποστολής να παραδώσει την παραγγελία σας.

Η εταιρεία Rewearit δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς προειδοποίηση.

Η μεταφορά εμπορευμάτων είναι ευθύνη του πελάτη.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τη στιγμή της εκτέλεσης είτε με ένα τηλεφώνημα (+30 694 572 1123) είτε με email (info@rewearit.gr) που υποδεικνύει τον αριθμό και την ακύρωση του αριθμού της παραγγελίας. Εάν η παραγγελία σας αποσταλεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε, θα χρεωθείτε τη μεταφορά (αποστολή και επιστροφή) και τα προϊόντα θα επιστραφούν στην εταιρεία. Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και σε σφραγισμένες συσκευασίες όπως αποστέλλονται. 

Επιστροφή χρημάτων

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας και υπό τον όρο ότι τα προϊόντα δεν χρησιμοποιούνται και έχουν την αρχική συσκευασία (σφραγισμένη συσκευασία). Για επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα:

Εάν η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα, η εντολή επιστροφής χρημάτων * δίνεται απευθείας από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας σε 3-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τράπεζα που εξέδωσε την κάρτα σας.
Εάν η πληρωμή έχει γίνει σε μετρητά στο κατάστημα της εταιρείας μας, τότε τα χρήματα επιστρέφονται * με την επιστροφή προϊόντων στον τραπεζικό σας λογαριασμό και εξαρτάται από την τράπεζα πελατών που συνήθως χρειάζεται 1-5 ημέρες από διαφορετικές επιστροφές τραπεζών.
Εάν η πληρωμή πραγματοποιηθεί κατά την παράδοση, τα χρήματα επιστρέφονται * εντός 10 εργάσιμων ημερών.
* Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται αφού τα προϊόντα που επιστρέφονται ελέγχονται από το προσωπικό της εταιρείας και βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτά που αγοράστηκαν.

Ασφαλείς αγορές

Πιστωτικές κάρτες:

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς PCI-DSS και επομένως δεν αποθηκεύονται στους διακομιστές μας.

Επαλήθευση πιστωτικής κάρτας:

Λόγω του ότι γίνονται τακτικά απόπειρες απάτης με πιστωτικές κάρτες εαν εντοπίζουμε κατι ασυνήθιστο σε κάποια συναλλαγη,  διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες προκειμένου να παρέχουμε υψηλότερο βαθμό ασφάλειας σε όλους τους πελάτες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για προϊόντα με υψηλή τιμή και πολύ δημοφιλή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας για τη διασφάλιση της προστασίας των πελατών μας από κακή χρήση πιστωτικών καρτών.

Κρυπτογράφηση SSL:

Τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως το όνομα, η διεύθυνση και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των παραγγελιών, διαβιβάζονται μέσω των διακομιστών ασφαλείας μας (SSL) με κλειδί κρυπτογράφησης 256-bit.

Αξιόπιστα καταστήματα:

Τα Trusted Shops πιστοποιούν τα ηλεκτρονικά καταστήματα σύμφωνα με προσεκτικά επιλεγμένα κριτήρια ποιότητας πριν από την απονομή της ευρωπαϊκής σφραγίδας έγκρισης. Με τον συνδυασμό εγγυήσεων επιστροφής χρημάτων και συστήματος αξιολόγησης πελατών από τα Trusted Shops, οι online πελάτες μπορούν να ψωνίζουν στο διαδίκτυο με περισσότερη ασφάλεια.

Ασφαλισμένη αποστολή & παρακολούθηση:

Αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες ασφαλισμένες και με έναν αριθμό παρακολούθησης που θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αλλιώς καθώς ο πελάτης έχει επιλέξει άλλη επιλογή.

Λάβετε υπόψη ότι το δικαίωμα υπαναχώρησης για συμβάσεις εξ αποστάσεως ισχύει μόνο για καταναλωτές / τελικούς χρήστες. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στους Γενικούς Όρους & Προϋποθέσεις.